Досить експериментів. Отримайте готовий алгоритм, який приведе вас до мети — будь то прибуток чи чітка система управління. Система: налаштована, перевірена, щомісяця оновлюється. Просто підключіть — і бізнес росте.
Натисніть кнопку → вас перекине в Telegram → натисніть "Start" та дивіться відео
ДИВИТИСЯ ПРАКТИКУМ: СИСТЕМА ДЛЯ КАФЕ/РЕСТОРАНУ ☎ Записатися на консультаціюВсередині ви отримаєте набір інструментів, методик, правил, шаблонів, інструкцій, ноу-хау, базу знань і ChatGPT-асистентів. Усе це впроваджується легко й швидко — без консультантів, без нескінченних процесів і без ризиків «людському фактору».
Система працює однаково добре з будь-якими людьми і дає зростання навіть у кризу.
Натисніть кнопку → вас перекине в Telegram → натисніть "Start" → дивіться майстер-клас
ДИВИТИСЯ ПРАКТИКУМ: СИСТЕМА ДЛЯ КАФЕ/РЕСТОРАНУНатисніть кнопку → вас перекине в Telegram → натисніть "Start" → дивіться майстер-клас
ДИВИТИСЯ: ЯК ЦЕ ПРАЦЮЄ В КАФЕ/РЕСТОРАНІНатисніть кнопку → вас перекине в Telegram → натисніть "Start" → забирайте бонуси
ДИВИТИСЯ ПРАКТИКУМ: СИСТЕМА ДЛЯ КАФЕ/РЕСТОРАНУ ЗАДАТИ ПИТАННЯ ПРО СВІЙ ЗАКЛАДMcDonald's продає картоплю, булочку і м'ясо — як і тисячі інших кафе. Але різниця не в продукті, а в системі управління. Там працюють 17-річні підлітки, які вчора вперше вийшли на зміну — але картопля завжди у фритюрі 2:50, бургер збирається за 45 секунд. Чому? Бо є система + точні інструкції для кожної дії.
Це набір конкретних бізнес-процесів, практик і процедур, описаних у вигляді шаблонів, інструкцій, таблиць і зібраних в єдину систему. Як тільки ви «встановлюєте» БОС у своєму закладі, ви забезпечуєте стабільність, ефективність і ріст — без вашої постійної участі в операційці.
Результат: ви виходите з консультації з конкретною цифрою, планом і розумінням, як швидко підняти ресторан на наступний рівень
Вартість консультації та 7-денного навчання
Натисніть кнопку → вас перекине в Telegram → натисніть "Start" → отримайте консультацію
ОТРИМАТИ ПЛАН ДЛЯ СВОГО ЗАКЛАДУРозбираємо процеси, завантаженість команди, потоки гостей
Мета — оптимізувати роботу закладу без зупинки операційної діяльності
Визначаємо кількість гостей, середній чек, рентабельність
Складаємо покрокову карту без порушення робочих процесів
Зі сторони я побачу і підкажу те, що ви не бачите в щоденній операційній рутині. Ця одна деталь може значно покращити роботу вашого закладу та досягнення цілі, яку ви ставите.
Натисніть кнопку → вас перекине в Telegram → натисніть "Start" → отримайте консультацію
ОТРИМАТИ ПЛАН ДЛЯ СВОГО ЗАКЛАДУ